Paul Iorga lanseaza “Love Me”, acustic

Roton continua seria sesiunilor live acustice, filmate la RTN Factory, ce ofera fanilor sansa de a-si asculta preferatii intr-un cadru intim si relaxant.
 
Dupa Jean Gavril, florianrus si Delia Rus, este randul lui Paul Iorga, ce ne incanta cu un cover dupa o piesa celebra, oferindu-i o noua abordare printr-o versiune live acustica.

Piesa “Love Me” este un cover dupa una dintre cele mai cunoscute piese interpretate de trupa Morandi si lansata in anul 2005, bucurandu-se de un succes imens atat in tara cat si peste hotare. “Love Me” in versiunea acustica a lui Paul Iorga pastreaza mesajul puternic al piesei, reusind sa il transmita print-o reinterpretare actuala. “Love Me” este prima piesa din set-ul lui Paul Iorga, ce este completat de versiuni acustice ale altor doua piese de-ale sale, disponibile pe toate platformele de streaming.

Paul a copilarit inconjurat de muzica. Tatal sau, Leo Iorga, este una dintre cele mai faimoase voci din muzica rock, ce a cunoscut succesul ca solist al trupei Compact, in perioada denumita de multi “formula de aur a Compactului”. Totodata, fratele lui Paul, Edi Iorga, este unul dintre membrii fondatori “Amicii”, trupa ce a facut senzatie la inceputul anilor 2000 cu piesa “Dana”.

De-a lungul timpului, Paul Iorga a reusit sa-si faca un nume ca unul dintre cei mai prolifici tineri producatori din industria muzicala, colaborand cu nume precum Connect-R, Andra, Nane, Grasu XXL, Guess Who, Alexandra Stan, Maximilian. Hit-uri precum ”Semne”, ”Au gust zilele”, ”La piept” si ”Domnisoare” poarta semnatura lui Paul, in timp ce piesele produse de acesta au adunat peste 150 de milioane de vizualizari.

In 2019, artistul si-a lansat primul single din cariera, “Lumea Mea”, o colaborare cu Connect-R, urmata de single-ul “Distanta”, cat si de continuarea piesei “Lumea Mea”, denumita “Ego”.

Related Articles